DIMARTS 30 D’ABRIL

CA L’ANTIGA

21 h. Sopar dels Sentits a quatre mans, a càrrec de Iolanda Bustos (La Calèndula – Regencós) i Fabián Martín (Fabián Pizzeria – Puigcerdà). Amb vins de la DO Alella. Places limitades. Tiquet: 50 euros. Inscripció prèvia a la plataforma d’Enoturisme DO Alella: https://bit.ly/2I0Hvd7

Entrant: Tàrtar de tomàquet. Marfil Clàssic 2018 (Alella Vinícola).

Primer plat: Carpaccio de sípia amb pebre vermell, pèsols del Maresme i herbes i flors silvestres. AA Cau d’en Genís 2018 (Alta Alella Mirgin).

Segon plat:  Coquelet de bresse amb festucs i orellanes sobre un jaç d’arròs amb gessamí. Foranell Garnatxa Blanca 2014 (Quim Batlle).

Postres: Tiramisú de mango. Titiana Pansa Blanca (Raventós d’Alella).

Infusió de flors blanques i herbes aromàtiques.

Coca de vidre del Forn de Llenya Mateu, de Teià.

El servei anirà a càrrec de l’Aula Restaurant “El Rebost del Bisbe” – Institut Bisbe Sibilla (Calella) i de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental (Montornès del Vallès)

DIMECRES 1 DE MAIG

NUCLI ANTIC DE TEIÀ

Dia del muguet: Venda de muguet (lliri de maig) per part dels Corresponsals del Casal de Joves de Teià en diversos punts del poble.

PATI DE LA RECTORIA

10.30 h. Taller infantil d’ambientadors, a càrrec de Activijoc. Preu: 10 euros. Places limitades. Inscripció prèvia a inscripcions@maridatgedelssentits.cat

10 h. Passejada per Teià i destil·lació d’essències del Parc de la Serralada Litoral, a càrrec de Bravanariz. Els participants voltaran pels rodals del poble recollint plantes aromàtiques per fer-ne un hidrolat individual a la Plaça de la Cooperativa. Els participants es podran endur en una ampolleta l’essència que en resulti. Preu: 15 euros. Places limitades. Inscripció prèvia a inscripcions@maridatgedelssentits.cat

CA L’ANTIGA

12 h. Inauguració del II Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent. Els punts de votació seran a Ca l’Antiga i a la CMC La Unió fins al migdia del dissabte 4 de maig.

PLAÇA DE CATALUNYA

13 h. Enotast. Realització d’un maridatge de les propostes gastronòmiques del Restaurant Ca la Rosi amb vins de la DO Alella. Preu: 7 euros. Inscripció prèvia a inscripcions@maridatgedelssentits.cat

FARMÀCIA DE TEIÀ

17 h. Taller d’aromateràpia, a càrrec de la Farmàcia de Teià. Inscripcions al Facebook i Instagram @farmacia_teia

CA L’ANTIGA

18.30 h. Inauguració de l’exposició de pintura i escultura Olor és color, amb obres cedides per Nasevo.

DIJOUS 2 DE MAIG

ESPAI CAN LLAURADOR

18.30 h. Juguem a Sentir amb vins DO Alella. Activitat dirigida per l’enòleg Oriol Artigas i realitzada pels alummes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i publicitat, amb perfil professional enològic, de l’Institut d’Alella.
Vins que es tastaran:
AA Bruant del Celler de les Aus
Pansa Blanca de Raventós d’Alella
Bouquet d’Alella Blanc de Bouquet d’Alella
Penjat d’un fil de Can Roda

Les inscripcions s’han de fer al mail:  inscripcions@maridatgedelssentits.cat

Preu: 10€

DIVENDRES 3 DE MAIG

CENTRE ENOTURÍSTIC I ARQUEOLÒGIC DE VALLMORA

18 h. Poesia als Parcs. Recital poètic a càrrec de Maria Cabrera i Àlex Susanna amb acompanyament musical de la violoncelista Sandrine Robilliard. S’oferirà una copa de vi gratuïta de la DO Alella als assistents.

CMC LA UNIÓ

19.30 h. Taula rodona El llenguatge compartit entre perfum, gastronomia i música moderada per l’actor i perfumista Ernesto Collado. Amb la participació dels perfumistes Marina Barcenilla, Rossend Mateu i Oliver Valverde, els músics Miquel Bofill i Consuelo Garbí, i el sommelier César Cánovas.

20.30 h. Presentació de l’exposició Olors de la mediterrània. Mostra dedicada al món de l’olfacte, amb la realització dels nassos a càrrec dels alumnes de l’Escola d’Art Superior Pau Gargallo de Badalona, la coordinació de Marc Anglès i les olors a cura de CPL Aromas.

PLAÇA DE SANT MARTÍ (Can Torrents)

21 a 21.30 h. Experiència sensorial i gustativa amb bombolles comestibles, a càrrec de Plat Institute.

DISSABTE 4 DE MAIG

CAN LLAURADOR

10 h. Taller de perfumeria, a càrrec de Bettina Perisson, perfumista d’Eurofragance. Preu: 10 euros. Places limitades. Inscripció prèvia a inscripcions@maridatgedelssentits.cat

En acabat, es durà a terme la presentació del perfum Aromatom, de Marina Barcenilla.

BIBLIOTECA DE TEIÀ

10 h. Taller infantil La revolució dels sabors per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Preu: 10 euros. Places limitades. Inscripció prèvia a b.teia@diba.cat o al 93 555 01 04

NUCLI ANTIC DE TEIÀ

11 h. Obertura de la Fira del perfum, la flor i la gastronomia. Els carrers del centre urbà es guarneixen especialment per a l’ocasió i s’omplen de paradetes amb productors, empreses i minoristes dedicats al món del perfum, la flor i els detalls. Amb la participació dels Gegants de Teià.

Horari: d’11 a 15 h i de 17 a 21 h. Hi trobareu també un circuit olfactiu.

Al Passeig de la Riera s’ubicarà la fira dedicada al sector gastronòmic.

A la Plaça de la Cooperativa s’exposaran dibuixos realitzats pels alumnes de l’Escola El Cim.

CARRER DE LES FLORS

11.30 h. Taller per a nens i nenes, a càrrec dels Corresponsals del Casal de Joves de Teià.

PLAÇA DE SANT MARTÍ

12 a 13.30 h.  Demostració d’art floral, a càrrec de Jordi Abelló. Amb el suport del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.

13.30 a 15 h. Proposta gastronòmica, a càrrec dels Corresponsals de Teià. També es podrà gaudir del grup de Folk Ballaveu, amb la col·laboració de Taliano Folk.

CA L’ANTIGA

18.30 h. Lliurament de premis del II Concurs Internacional de Perfumeria de Teià Mouillette d’Argent. A continuació, convit per als participants i empreses dedicades al sector.

PLAÇA DE SANT MARTÍ (Can Torrents)

19 a 22.30 h. Experiència sensorial i gustativa amb bombolles comestibles, a càrrec de Plat Institute.

20 h. Tast gastronòmic amb restaurants i pastisseries de Teià i municipis veïns, vins de la DO Alella i cerveses artesanes.

Cellers i elaboradors de vins: Alta Alella Mirgin, Can Roda, Invita (Castillo de Sajazarra), Pensa (Les Costes-Viticultura sostenible), Quim Batlle i Raventós d’Alella.

Restaurants: La Bona Estrella, Ca la Rosi, Carnisseria Corgelat Mari, El Nou Antigó, La Palma, La Paradeta de la Nonna Eva, Pebre Negre i La Pizzeta.

Pastisseries: David Pastisser, Forn de Llenya Mateu i Pamsucre.

21 h. Actuació de la Banda Municipal de Teià.

23 a 00.30 h. Actuació musical de Sara Terraza i Toni Xuclà.

DIUMENGE 5 DE MAIG

LA RAMPA

9 a 13 h. Muntatge i exposició de la catifa de flors de Corpus, a càrrec de la Parròquia de Sant Martí de Teià.

PLAÇA DE SANT MARTÍ

10 a 12.30 h. XXV Trobada de Puntaires del Maresme i comarques veïnes amb motius florals. Homenatge a la puntaire teianenca Teresa Sabater.

NUCLI ANTIC DE TEIÀ

11 a 15 h. Fira del perfum, flor i gastronomia. Trobareu els estands del sector del perfum, flor i detallista al Torrent de Casa Bru. Al Passeig de la Riera hi haurà el sector de la gastronomia.

RECTORIA

11 h. Meditació dels sentits a les golfes de la Rectoria, a càrrec de Satvas. Preu: 10 euros. Inscripció prèvia a info@satvas.net

PLAÇA DE LES TEIXIDORES I ORDIDORES

10.45 a 11.30 h. Concentració de cotxes i vehicles clàssics amb motius florals. A continuació, acte reservat per als participants al Club de Tennis Barcelona – Teià.

NUCLI ANTIC DE TEIÀ I PLAÇA DE LA COOPERATIVA

12 h. Representació teatral, a càrrec de Mr. Stromboli

MERCAT MUNICIPAL DE TEIÀ

13 h. Mercats amb DO Alella, a càrrec dels paradistes del Mercat Municipal de Teià i l’organització del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella.

PLAÇA DE SANT MARTÍ

20 h. Tast gastronòmic amb restaurants i pastisseries de Teià i municipis veïns, amb vins de la DO Alella i cerveses artesanes.

Cellers i elaboradors de vins: Alta Alella Mirgin, Can Roda, Invita (Castillo de Sajazarra), Pensa (Les Costes-Viticultura sostenible), Quim Batlle i Raventós d’Alella.

Restaurants: La Bona Estrella, Carnisseria Corgelat Mari, Entremans, La Paradeta de la Nonna Eva i Pebre Negre.

Pastisseries: David Pastisser, Forn de Llenya Mateu i Pamsucre.

CatalàEnglishFrançaisEspañol