La primera edició del Maridatge dels sentits de Teià es va celebrar del 6 al 14 de maig de 2017. Entre els aspectes més apreciats pels participants hi ha la ubicació de la mostra a les places i carrers del nucli antic, així com l’engalament d’espais públics i privats amb flors i plantes. A aquest entusiasme va contribuir-hi l’adhesió del municipi al moviment de Viles Florides, així com el treball altruista dels jardiners i vivers de Teià.

La comissió organitzadora també valora molt positivament la implicació dels veïns i veïnes, de la parròquia, de l’escola El Cim i de les entitats de cultura popular com els geganters, els tabalers i els dimonis. També ha estat decisiva la participació dels paradistes del Mercat i els restauradors locals mitjançant l’elaboració de tapes i tastets, així com la presència de productors artesanals de mel, embotit, formatge i vermut, i de bona part dels cellers i del Consorci de Promoció Enoturística del Territori de la DO Alella.

Com a activitats complementàries es van inaugurar dues mostres pictòriques de Josefina Ripoll i Jaume Romagosa Una vida de flors i Flors, respectivament, a Ca l’Antiga, i l’exposició Maridatge, comissariada pel mateix Romagosa, a La Unió.

En xifres, el primer Maridatge dels sentits va aplegar 34 expositors dedicats a la flor, el perfum i la grastronomia, va atraure 4.500 visitants i va vendre 3.000 tiquets de restauració.